Facebook ia o decizie care va întrista milioane de ultilizatori

de Cuget Liber Marţi, 03 Septembrie 2019 234
Cea mai mare rețea socială testează în prezent posibilitatea ascunderii numărului de like-uri primite de o postare.


În codul sursă al aplicației Facebook de Android a fost descoperit un nou mod de afișare a reacțiilor pe care prietenii le au la un anumit post. În acest caz, sunt afișate numele câtorva persoane care au dat like, însă lipsește cifra exactă a numărului de like-uri, scrie romaniatv.net

Facebook a confirmat deja că ia în considerare ascunderea numărului de like-uri și că experimentează diverse modalități în care poate face acest lucru. Deocamdată, însă, modificarea nu este vizibilă pentru utilizatorii obișnuiți ai rețelei sociale. Facebook vrea să vadă, înaintea de a o implementa, în ce fel influențează numărul de postări și veniturile din reclame.


Oficialii companiei cred că ascunderea numărului de like-uri ar putea scuti utilizatorii de presiunea și compararea cu prietenii care se bucură de mai mult succes. Asta, în concordanță, ar putea încuraja utilizatorii să posteze mai frecvent.

Facebook a constat că o parte utilizatizatorilor șterg postările care au număr mic de like-uri, iar experiența acestui gen de insucces îi descurajează să posteze uneori.

Compania americană realizează același tip de experiment și în cazul Instagram, produs care testează deja în șapte țări ascunderea numărului de like-uri. Până acum, Facebook nu a făcut publice concluziile acestor teste.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Tehnologie

Ultima oră

Titlurile zilei