Facebook, anunț de interes public după ce ieri a fost nefuncțională

de Cuget Liber Joi, 04 Iulie 2019 246
Rețeaua socială Facebook a anunțat, la începutul zilei de joi, că este din nou operațională 100% după o pană majoră ce i-a afectat miercuri diferite servicii în lume (Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp), transmite Agerpres.

Potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse, care înregistrează pene afectând diferite servicii de internet, utilizatorii platformelor Facebook au văzut că primele dificultăți au apărut în jurul orei 12:00 GMT.

„Problema a fost de atunci rezolvată și ar trebui să funcționăm din nou 100% pentru toată lumea”, a anunțat rețeaua socială pe Twitter la 00:06 GMT joi, exprimându-și regretul pentru „orice neplăcere” legată de această pană.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care a vorbit de asemenea în numele Instagram și WhatsApp, a explicat că o „operațiune de mentenanță” a provocat accidental întreruperea funcționării, împiedicând partajarea fotografiilor și videoclipurilor, potrivit mass-media americane.

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plâns de problema întâmpinată, în special în Europa și America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar de asemenea întreprinderi și organizații au fost afectate.

„Da, suntem afectați de #instagramdown (#panăinstagram) și noi”, a scris pe Twitter CIA. „Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu vă putem ajuta. Ați încercat să opriți și să reporniți?”.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Tehnologie

Ultima oră

Titlurile zilei