Dacia a anunțat când lansează noul Duster și faceliftul pentru Logan și Sandero

463
Dacia a anunțat când lansează noul Duster și faceliftul pentru Logan și Sandero - dacia-1457448300.jpg

Articole recomandate

În toamna acestui an, Dacia va lansa modelele Logan și Sandero facelift. Acestea vor fi urmate în 2017 de a doua generație a SUV-ului Duster, un vehicul superior actualei versiuni. Anunțul a fost făcut de Laurens van den Acker, designerul-șef al grupului Renault, informează Ziarul Financiar.



"În septembrie la Paris vom avea Sandero și Logan facelift. Este vorba de o restilizare la mijlocul vieții modelului. Pentru un salt puternic așteptăm noul Duster. Dacia însă nu are o gamă suficient de mare pentru a avea noutăți în fiecare an", a spus Laurens van den Acker.

La Geneva, Dacia nu a avut nicio premieră majoră. Marca românească s-a prezentat însă cu noua transmisie robotizată Easy-R și cu o nouă nuanță pentru Duster. Începând cu anul acesta modelele Sandero și Logan sunt dis­ponibile cu noua cutie de viteze fără pedală de ambreiaj atât pentru motorul pe benzină 0,9 TCe, cât și pentru die­selul 1,5 dCi.

Dacia a înregistrat anul trecut o încetinire a creșterii în Europa, cu un avans de 5,1%, la aproape 383.000 de unități, pe o piață care a crescut cu aproape 10%. De asemenea, în cadrul grupului, Renault a crescut cu peste 11%, la aproape 878.000 de mașini, brandul franțuzesc fiind cel care a susținut creșterea grupului. Pe de altă parte, după ce Dacia a pierdut teren în Franța anul trecut, în februarie marca autohtonă a urcat cu 34%, de trei ori mai repede decât piața, iar la nivelul primelor două luni creșterea a fost de 15%, la circa 17.500 de unități, mai precizează Ziarul Financiar.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5931 secunde