AVIZ AMATORILOR! Samsung și-a anunțat noul smartphone Galaxy

240
AVIZ AMATORILOR! Samsung și-a anunțat noul smartphone Galaxy - ddd-1578909071.jpg

Articole recomandate

Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy XCover Pro, un dispozitiv robust, recomandat celor care lucrează în medii în care căderea telefonului este un risc întâlnit frecvent. Nu doar că este rezistent la apă și praf, conform certificării IP68, dar are și certificarea MIL-STD 810G, care atestă rezistența în condiții severe, precum atitudinile înalte și umiditatea foarte ridicată.

XCover Pro este unul din puținele smartphone-uri noi care au o baterie ce poate fi schimbată. Aceasta are o capacitate de 4.050 mAh. O altă facilitate deosebită este funcția push-to-talk, care permite folosirea telefonului ca un Walkie Talkie cu ceilalți colegi - cu condiția ca și aceștia să dețină același telefon.

Același telefon include diverse soluții pentru gestionarea stocurilor, scanarea codurilor de bare sau de POS, putând elimina nevoia unui hardware POS dedicat.

Ecranul Full HD de 6,3 inch poate fi folosit cu mănuși și recunoaște comenzile și când degetele sunt umede.

Din punct de vedere tehnic, Galaxy XCover Pro se bazează pe platforma Exynos 9611, cu 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare la care poate fi adăugat un card de memorie.

Smartphone-ul livrat cu Android 10 dispune de două camere foto, 25 MP, F1.7 și 8 MP, F2.2.

499 de dolari este prețul oficial al noului Galaxy XCover Pro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4912 secunde