Amazon crește salariul minim al angajaților din UK și SUA

325
Amazon crește salariul minim al angajaților din UK și SUA - amazon-1538539660.jpg

Articole recomandate

Gigantul Amazon a anunțat că va mări salariul minim acordat atât angajaților permanenți cât și celor temporari după ce compania a fost criticată din acest motiv, scrie The Guardian.


Astfel, în SUA salariul minim pe ora va crește la 15 dolari (11,57 £) pentru mai mult de 350.000 de muncitori. În Marea Britanie, 40.000 de angajați permanenți și temporari vor primi o creștere la £ 10.50 pe oră în Londra și £ 9.50 în restul țării.  


Jeff Bezos, fondatorul multimiliardar al companiei de comerț electronic, care este și cel mai bogat om din istoria modernă, a declarat: "Ne-am ascultat criticii și ne-am gândit îndelung la ceea ce urma să facem. Suntem încântați de această schimbare și îi încurajăm pe concurenții noștri și alți angajatori mari să ni se alăture."


Amazon.com este o companie americană de comerț online cu sediul în Seattle, Washington, cu o cifră de afaceri de peste 19,166 miliarde $ în anul 2007. Este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul.  Afacerea a început cu vânzarea online de cărți și a continuat cu produse VHS, DVD, CD-uri cu muzică, programe de calculator, electronice, îmbrăcăminte, mobilier sau jucării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde