Zilele Constanței, sărbătorite prin sport, în week-end

463
2
Zilele Constanței, sărbătorite prin sport, în week-end - zilele-1495037132.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, la Constanța se vor sărbători Zilele Constanței, sub deviza "Constanța e a mea".

Astfel, sâmbătă, 20 mai, va fi o zi dedicată cluburilor școlare, departamentale și private, ce vor întreține spectacolul, pe faleza Cazinoului cu diverse manifestații de virtuozitate în sport: LPS "Nicolae Rotaru" - rugby, tenis și dans sportiv, BC Athletic - baschet, CS Flamingo - volei, Dance WS - dans sportiv, Karate Dinamic - karate, CN "Mihai Eminescu" - free style dance, HC Farul - handbal, Fundația Giovanni Bosco - fotbal și fotbal tenis și Asociația Județeană de Baschet - streetball.

Duminică, 21 mai, va avea loc parada oficială a sportivilor constănțeni, cu plecare, de la ora 10, din fața Sălii Sporturilor, pe traseul bulevardul Tomis - Therme - Cazino. La ora 10.45, primarul Constanței, Decebal Făgădău, este așteptat pentru a susține un discurs de încurajare micilor sportivi.

Acesta va fi urmat de reprezentanții unităților de învățământ, ai cluburilor sportive și ai universităților. De asemenea, vor avea loc ateliere de creație, cinci reprezentații muzicale ale elevilor, dar și concursuri sportive cu premii.

Întreaga activitate este coordonată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Consiliul Județean al Elevilor, Primăria Constanța și Asociația Terra Semper Fidelis - Perspecitvă pentru Viitor, alături de colaboratorii lor. 

Comentează știrea

SEVER
18 mai 2017
ce....numai grecii....

AVEM SI NOI RUINE..SI MAI ALE DRACULUI DECAT GRECII. CELE GERECESTI AU 2000 DE ANI, ALE NOASTRE SUNT NOI,MODERNE, DECI SUNTEM "MAI TARI", CA NOI SUNTEM MEREU SI IN TOT "MAI TARI" DECAT ALTII. DACA NANA MUSKURI SUSTINE CONCERTE PE SCENA AMFITEATRULUI DE PE ACROPOLE, DECE SA NU FACEM SI NOI MANIFESTARI CULTURALE IN FATA RUINEI CAZINOULUI?

Ave,Mazare
18 mai 2017
Morituri te salutant !

Cat nesimtire si cat tupeu iti trebuie sa organizezi zilele Constantei la catafalcul unui simbol al orasului.Este ca si cum ai da o petrecere in cimitir cu dansuri pe cavoul celui plecat dintre noi.Asa ceva numai in mintea aia bolnava al lui Fagadau este posibil.Cazinoul este simbolul neputintei si al prostiei voastre,Fagadaule.Cazinoul este acum simbolul unei administratii corupte,este simbolul unui partid al nesimtirii istorice.Aveti dovada pe malul marii,PSD-ule.Acum aduceti si turisti la mormantul epocii de tranzitie fara sfarsit.Huoo....PSD ! Sictir....Fagadau ! Huoo...intelectualilor constanteni !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5798 secunde