Week-end plin de Kung-Fu, la Mangalia

212
Week-end plin de Kung-Fu, la Mangalia - weekend-1493226976.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 28 aprilie, în intervalul 19-21, în sala "Callatis" de la Casa de Cultură din Mangalia, se va desfășura Adunarea Generală a Asociației Române de Kung-Fu, la care vor participa reprezentați ai cluburilor sportive afiliate.

Asociația Română de Kung-Fu (ARK) este o asociație sportivă națională, cu personalitate juridică, înființată în anul 2009, pentru a contribui la dezvoltarea Kung-Fu în România. Asociația este formată din 12 cluburi sportive fondatoare și alte 15 care au aderat ulterior.

ARK, în parteneriat cu Federația Română de Arte Marțiale de Contact, a contribuit la organizarea campionatelor naționale și a cupelor de Kung-Fu, a sprijinit sportivii, antrenorii și arbitrii din loturile naționale, pentru participarea la campionatele internaționale.

Tot în cadrul ARK, au fost organizate cursuri de pregătire pentru sportivi, instructori, antrenori și arbitri, în același timp au fost invitați antrenori din țară și străinătate pentru a conduce aceste cursuri și stagii tehnice.

Pe ordinea de zi a adunării, se vor regăsi raportul de activitate, proiectul de dezvoltare a Kung-Fu-ului în România și programul de activități pentru anul 2017.

v v v

În perioada 28-30 aprilie, la sala de sport "Shaolin" din Mangalia, se va desfășura un stagiu de pregătire în Kung-Fu, probele Shuai-Jiao, Sanda și Total-Contact Fighting, pentru sportivi avansați, instructori, antrenori și arbitri.

Shuai-Jiao (lupte libere) este o probă care va fi introdusă în campionate din acest an, este asemănătoare ca stil cu judo, având tehnici de dezechilibrare și proiectare, dar fără luptă la sol, tehnici articulare, ștrangulări și fixări, care fac parte din stilul Qin-na.

Stagiul va fi condus de Shifu Florin Iordănoaia, 6 Duan Kung-Fu, și Laoshi Mircea Stoian, 4 Duan Kung-Fu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde