Președintele FRO, Nicolae Dobre:

"Vrem să organizăm tabere de oină pentru elevii de gimnaziu"

164

Articole de la același autor

De ziua Culturii Naționale, președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre, a primit din partea Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România premiul "Temelii românești", pentru merite deosebite în promovarea obiceiurilor tradiționale românești peste hotare, cu ajutorul jocului de oină. 


Festivitatea a avut loc în cadrul Galei AJTR care a fost organizată într-un cadru plin de istorie, Castelul Cantacuzino din Bușteni, în colaborare cu Fundația Amfiteatru și Primăria Bușteni. 


"Fără îndoială, este un premiu care răsplătește activitatea desfășurată de toți iubitorii oinei, fapt pentru care dedic premiul tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare. A fost un eveniment frumos, în care am avut plăcerea de a discuta cu foarte multe persoane implicate în activitatea de turism, oameni foarte deschiși la propunerile mele de promovare a oinei. Un prim lucru pe ordinea de zi ar fi organizarea taberelor de oină pentru elevii din ciclul gimnazial, bineînțeles cu ajutorul reprezentaților din cadrul turismului montan", a declarat pre-ședintele Nicolae Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde