Visul frumos s-a terminat. România a ratat șansa unei medalii la Mondialul din Japonia

184
Visul frumos s-a terminat. România a ratat șansa unei medalii la Mondialul din Japonia - visulfrumos-1575830254.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională feminină de handbal a României a ratat orice șansă de a mai cuceri o medalie la Campionatul Mondial din Japonia.
"Tricolorele" au jucat, duminică dimineață, cu Rusia, într-o partidă care a contat pentru Grupa a Doua Principală a competiției.
Elevele lui Tomas Ryde aveau nevoie de victorie și nu aveau voie să facă niciun pas greșit în meciurile cu Rusia, Suedia și Japonia.


Rusoaicele, antrenate de fostul tehnician spaniol care a stat pe banca României în trecut, Martin Ambros, au fost superioare la toate capitolele.


După o primă repriză în care cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 10-10, în partea a doua Rusia s-a dezlănțuit.
Echilibrul s-a rupt la scorul de 15-15, acolo unde Crina Pintea reușise să înscrie, însă arbitrele argentiniene au fost de părere că pivotul echipei noastre a călcat semicercul.


Rusia a înscris șapte goluri consecutive și nu a primit niciunul și astfel speranțele noastre la cucerirea unei medalii au fost năruite.


După cele 60 de minute de timp efectiv de joc s-a terminat 27-18 pentru Rusia, care nu are nicio înfrângere la acest Campionat Mondial. 


România este pe ultimul loc, fără niciun punct și așteaptă meciurile cu Suedia și Japonia, pentru a vedea pe ce loc se va clasa la prestigioasa competiție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4121 secunde