Viorel Turcu și Aurel Iordăchescu, ajutați financiar de LPF

275
Viorel Turcu și Aurel Iordăchescu, ajutați financiar de LPF - viorel-1393439989.jpg

Articole de la același autor

Foștii fotbaliști Viorel Turcu și Aurel Iordăchescu, cu grave probleme medicale, au primit un ajutor din partea LPF, care a constituit un fond destinat cazurilor speciale din fotbalul românesc, reducând salariile șefilor ligii. 
"Ideea pe care președintele LPF, Gino Iorgulescu, a enunțat-o încă din programul cu care a câștigat alegerile în noiembrie trecut, a fost deja pusă în practică. E vorba de renunțarea la jumătate din salariul de 15.000 de euro (pe care îl încasa fostul președinte) și constituirea unui fond din această sumă destinat foștilor fotbaliști aflați în grave situații de sănătate", se arată în comunicatul postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, consultat de Mediafax. 
Primul beneficiar al acestui program a fost Viorel Turcu, campion al României cu FC Argeș (1979), cu Dinamo (1984) și cu Steaua (1987). Fost internațional, Viorel Turcu și-a pierdut de câțiva ani ambele picioare, iar LPF a făcut ca proteza dublă de care are atâta nevoie să nu mai fie o problemă. Al doilea caz este cel al lui Aurel Iordăchescu, portar în urmă cu aproape 40 de ani la Progresul București și mai apoi arbitru asistent în prima ligă a fotbalului românesc. Urmare a unui atac vascular cerebral violent, Iordăchescu suferă de o pareză gravă, iar liga a contribuit la programul de recuperare a acestuia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Sport : Ștefan Nanu, noul antrenor al FC Farul
Pagina a fost generata in 0.5422 secunde