Viitorul Constanța ia în Antalya 29 de jucători

688
Viitorul Constanța ia în Antalya 29 de jucători - 26317dce2f9d6ed627386f34400be2ec.jpg
Echipa de Liga a III-a de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", Viitorul Constanța, pleacă în această dimineață în stagiul din Antalya. Antrenorii Cătălin Anghel și Norbert Niță s-au oprit asupra unui lot de 29 de jucători: portari - C. Popa, Buz-buchi; fundași - Militaru, Boritz, I. Posteucă, Răvoiu, Mihociu, Crișan (junior), Rusu, Șuta, Olteanu, I. Lupu, Mitache (j); mijlocași - Dimcea, Banoti, Florea, Cârstocea (j), Muscă (j), Durbac, Ungureanu, Evdochim; atacanți - Roșu, R. Lupu, Al. Grigoraș, Chițu (j), Chirilă, Șt. Sandu, Hertu (j), Stanciu.
În Antalya, formația clasată la finele turului pe locul doi în seria secundă a Ligii a III-a va fi cazată la Mardan Sport Complex, împreună cu grupele de juniori republicani A și B de la Academie.
Viitorul va susține pe tărâm turcesc cinci partide amicale. Patru dintre ele se vor juca în cantonamentul din Antalya: cu echipa secundă a lui Amkar Perm (Rusia), pe 1 februarie; cu Poli Iași (pe 4 februarie); cu PFC Chavdar Etropole (Bulgaria, liga secundă), pe 7 februarie, iar pentru 9 februarie adversarul încă nu a fost stabilit.
Constănțenii încheie perioada Antalya pe 10 februarie, când fac deplasarea la Istanbul, unde, pe 11 februarie, de la ora 14,30, susțin ultimul amical din Turcia, contra lui Eyupspor (Liga a III-a), după care revin în țară.
Ieri, Viitorul ar fi trebuit să dispute, la Constanța, un meci amical cu Dunărea Călărași, dar condițiile meteo au impus anularea partidei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2188 secunde