Video VIDEO. Atac armat în Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce, atacat cu gloanțe. Șoferul a fost împușcat

156
2
VIDEO. Atac armat în Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce, atacat cu gloanțe. Șoferul a fost împușcat - 657632sasasa34205900-1428220275.jpg

Articole recomandate

În seara de sâmbătă spre duminică a avut loc un atac armat asupra autocarului celor de la Fenerbahce. Acesta venea de la Rizespor, unde echipa câștigase meciul din campionat cu 5-1, anunță gsp.ro. 


În timp ce autocarul se îndrepta către aeroportul din Trabzon, șoferul acestuia a fost împușcat chiar în timp ce traversa un pod, iar starea sa este foarte gravă. Imediat după incident, victima a fost transportată de urgență la spital. Jucătorii care se aflau în autobuz au scăpat teferi.

Conform unor publicații de știri din Turcia, șoferul ar fi decedat, însă informația nu este confirmată. Alte surse susțin că victima se zbate între viață și moarte. Autocarul a fost oprit imediat.

După ce a fost împușcat, șoferul a fost aproape să piardă controlul, dar gărzile de corp au intervenit și au oprit autocarul. Doctorul echipei i-a acordat și el imediat primul ajutor. 


Conform presei din Turcia, ținta atacului ar fi fost toți jucătorii. Atacatorii ar fi vrut ca șoferul să piardă controlul autocarului și să cadă de pe podul pe care se afla.



Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

erdin esmaeel
5 aprilie 2015
egoism

Din puctul meu de vedere este ca cel care atras e pus la comanda de un patron a unei echipe din turcia suta la suta aflanduse cu folbalisti nu e masina capcana banuiesc ca ori ce egoit ar face tot ce ai sta an putinta din pacate nu sunem bine croiti de bunul dumnezeu sau alah !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1988 secunde