Campionatele Naționale de rugby juniori

Victorii pe linie pentru CS Cleopatra. Urmează derby-ul cu CSM București

313
Victorii pe linie pentru CS Cleopatra. Urmează derby-ul cu CSM București - victorii-1553031624.jpg

Articole de la același autor



Rugbiștii de la Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia își continuă turul de forță prin Campionatele Naționale de juniori U17 și U18. 


După victoria la scor, 75-0, cu CNAV-Dinamo București, obținută săptămâna trecută, într-o partidă devans, a venit rândul celor de la LPS Focșani să simtă forța grupei U18. Pe stadionul "Tineretului" din Focșani, CS Cleopatra Mamaia s-a impus cu 83-13 și rămâne în plasa liderului CSS Bârlad. 
Următorul meci pentru formația antrenată de Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Virgil Năstase și Marian Nache este programat pe 5 mai, pe terenul celor de la CT "Dinicu Golescu". Pe 9 mai, CS Cleopatra Mamaia joacă derby-ul cu CSS Bârlad, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", iar pe 12 mai, în deplasare, cu Metrorex. 
"Practic, campionatul se va decide în acea săptămână. În următoarea perioadă, naționala României U18 va fi prezentă la Campionatul European, așa că trebuie să avem răbdare. Până pe 5 mai, ne vom antrena cu echipa U7 și sperăm să ne țină Dumnezeu sănătoși. Suntem mulțumiți de exprimarea în teren, însă mai avem câteva lucruri de reglat. Sper ca până la aceste dueluri să fim 100% pregătiți. După cele trei partide, la o săptămână distanță, va avea loc turneul final. Va fi o periadă de foc", a declarat Victor Bezușcu. 


La rândul său, echipa U17 Cleopatra Mamaia a dispus, în deplasare, de CTTV Galați, tot într-o partidă devans, scor 103-0, și se pregătește de derby-ul cu CSM București, programat vineri, 22 martie, la Constanța. 
CS Cleopatra Mamaia ocupă poziția a doua, cu 24 de puncte, reușind prin succesul de la Galați să o depășească cu un punct, în clasament, pe CSM București. Pe prima poziție se află CSS Gura Humorului, cu 28 de puncte. 


"Până vom începe partidele de la U18, ne concentrăm toate eforturile pentru partidele de la U17, acolo unde ne așteaptă partide la fel de interesante. După partida cu CSM București, urmează meciul de acasă cu CT «Dinicu Golescu» și ACSOV Pantelimon, în decurs de doar câteva săptămâni. Așa cum am obișnuit în ultimii ani, CS Cleopatra Mamaia are ca obiectiv câștigarea unei medalii cât mai strălucitoare. Avem șanse foarte bune, atât la U18, cât și la U17, și vom face tot posibilul să urcăm, la final, pe o treaptă cât mai înaltă a podiumului", a completat Victor Bezușcu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3076 secunde