Liga Campionilor - volei feminin

Victorie mare pentru CSV 2004 Tomis Constanța

265
Victorie mare pentru CSV 2004 Tomis Constanța - csv2004tomisvoleifete3-1351710276.jpg
Campioana României la volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanța a obținut o victorie importantă, marți seară, la Sala Sporturilor, în compania formației Schweriner SC, scor 3:2 (25:11, 29:27, 16:25, 21:25, 17:15), joc contând pentru etapa a doua a Ligii Campionilor.


Fetele noastre au învins cu greu echipa din Germania, asta după ce, în primele două seturi, avantajul era de partea gazdelor, 2:0. 

Adversarele Tomisului au revenit în următoarele două seturi și ne-au egalat, 2:2, ducând meciul în decisiv, însă sprijinul suporterilor s-a făcut simțit, iar setul a fost câștigat de constănțence cu 17:15.

"Sunt mândru de fete, este o victorie mare pentru noi. Încă nu suntem echipa puternică pe care mi-o doresc. Jucătoarele noastre nu au capacitatea să joace la același nivel un meci întreg. Asta este problema noastră, am început setul doi cu probleme. Au fost zece greșeli neforțate în acel set, dar l-am câștigat până la urmă și am condus cu 2:0. În următoarele seturi a fost și puțină relaxare. Schweriner este o echipă puternică, cu sportive care joacă volei tare, cu un specific foarte rapid. Din această cauză, nu am reacționat cum trebuie, iar seturile trei și patru le-am pierdut. Am avut noroc ca în setul cinci să fie o situație favorabilă nouă. Am câștigat cinci puncte la două meciuri, iar înainte de această competiție, nimeni nu putea prezice acest lucru", a declarat antrenorul CSV 2004 Tomis, Darko Zakoc.

Cu această victorie, CSV 2004 Tomis leagă două victorii importante în cea mai tare competiție inter-cluburi din lume, obținând cinci puncte și ocupând fotoliul de lider al clasamentului grupei E, cu 5 puncte.

"Nu pot să spun că a fost un meci mai greu decât ne-am așteptat. Această echipă a bătut acasă pe Dinamo Kazan, una dintre principalele favorite la câștigarea Champions League de anul acesta. Știam că va fi un meci dificil, fapt dovedit că 2:0 nu ne-a ajutat să câștigăm ușor setul trei. Nu cred că și-au revenit ele în setul secund, ci mai degrabă ne-am relaxat noi. În setul cinci, cred că am avut și noroc. Mulțumim publicului constănțean că a venit la meci, cred că ne-au ajutat foarte mult", ne-a spus middle - blocker-ul CSV 2004 Tomis, Claudia Gavrilescu.

CSV 2004 Tomis va juca următorul meci în Liga Campionilor pe 13 noiembrie, tot la Sala Sporturilor, în compania celor de la Dinamo Kazan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Sport : Duel cu un "gigant" al Europei
Pagina a fost generata in 0.8733 secunde