Victorie importantă pentru FCSB, în Israel, cu Hapoel Beer Sheva

174
Victorie importantă pentru FCSB, în Israel, cu Hapoel Beer Sheva - tanasevarfsicapitanlasteauagnohe-1508447753.jpg

Articole recomandate

FCSB a reușit o victorie foarte importantă în fața formației israeliene Hapoel Beer Sheva, cu scorul de 2-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul Turner din Beer Sheva în Grupa G a Europa League la fotbal. Vicecampioana României a făcut un pas mare spre calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției, după cea de-a treia sa victorie în grupă.

Succesul ''roș-albaștrilor'' a fost adus de ''dubla'' francezului Harlem Gnohere (70, 75), golul campioanei Israelului fiind reușit de spaniolul Isaac Cuenca (87). Victoria a venit însă după ce portarul Niță a avut două intervenții salutare, iar israelienii au cerut în două rânduri penalty pentru henț în careu, având și un gol anulat pentru ofsaid (Melikson, 18). 

FCSB a avut o foarte bună ocazie în chiar minutul 2 al meciului, când Budescu a trimis un șut din întoarcere, care aproape a șters bara. Echipa antrenată de Nicolae Dică a continuat să pună probleme, iar Benzar a centrat foarte bine în fața porții, însă Tănase nu a fost pe fază.

Prima ocazie a gazdelor a fost semnată de nigerianul Ogu (24), al cărui șut de la 22 de metri a fost deviat ușor pe lângă poartă. Africanul s-a accidentat la această fază și a fost schimbat, FCSB pierzând și ea un titular, Romario Benzar, tot accidentat.

Bucureștenii au mai avut două faze periculoase, dar Tănase a fost blocat în momentul șutului (26), iar Budescu a tras pe lângă (27).

Niță a fost providențial la pătrunderea lui Nwakaeme (29), încheiată cu șut. Finalul primei reprize a aparținut israelienilor, dar șutul lui Radi a fost deviat (cu mâna) de Ov. Popescu (43), fiind prins de Niță. La ultima fază (45+1), Nwakaeme a deviat o centrare, dar balonul s-a dus pe lângă țintă. 


Următorul meci pentru FCSB va fi cu Hapoel, pe 2 noiembrie, la București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 August 2017
Stire din Sport : Florinel Coman a semnat cu FCSB
Pagina a fost generata in 0.4843 secunde