Victorie fără drept de apel pentru Viitorul Constanța, contra celor de la ACS Poli Timișoara

677
Victorie fără drept de apel pentru Viitorul Constanța, contra celor de la ACS Poli Timișoara - jucatorii1487958987-1488073154.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța a surclasat-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 5-0 (4-0), sâmbătă, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.


Vlad Morar a reușit un hat-trick în decurs de 20 de minute (11, 22, 30) și a pasat decisiv la golul marcat de Aurelian Chițu (35), care a reușit, la rândul său, un assist pentru Florinel Coman (55), intrat la pauză.


Poli a încheiat meciul în zece oameni, după ce căpitanul Andrei Artean a primit al doilea cartonaș galben (90), pentru un fault la mijlocul terenului.


Liderul mai putea marca, dar arbitrul Marius Avram nu a acordat un penalty în prelungiri (90+1), pentru o intervenție asupra lui Cristian Ganea în careul oaspeților.


Echipa antrenată de Gheorghe Hagi mai are nevoie de un singur punct pentru a termina sezonul regulat pe primul loc.


FC Viitorul a reușit cea mai clară victorie a sa în acest campionat. Poli câștigase în tur cu 1-0. Poli a mai pierdut cu 0-5 în acest campionat, în prima etapă, acasă, cu FC Botoșani.


Iata echipele de start: 
FC Viitorul: Rîmniceanu – Cr. Ganea, Boli, Hodorogea, Benzar –Purece, Nedelcu, N.Roșu (min.56, G.Iancu)– Vînă, Morar (min. 46, Fl. Coman), Chițu (min. 71, C.Casap).


ACS Poli: Straton – Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu (min. 40, Scutaru) – Artean, Soljic, Popovici, Croitoru (min. 83, Bîrnoi), Fucek – Drăghici (min. 67, Poparadu)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3414 secunde