Victorie de senzație! Luptătorii constănțeni, campioni naționali la seniori

288
Victorie de senzație! Luptătorii constănțeni, campioni naționali la seniori - victorie-1532017702.jpg

Articole de la același autor

Performanță de excepție pentru luptele constănțene: după mai bine de 15 ani, sportivii de la malul mării cuceresc o salbă impresionantă de medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Naționale de seniori. 


Timp de două zile, la Reșița, s-au disputat întrecerile turneului final al Campionatului Național de lupte greco-romane, individual - seniori. 


Sportivii de la CS Farul Constanța au avut evoluții foarte bune, numărându-se printre protagoniști. Florin Tița (categ. 50 kg) și Răzvan Arnăut (categ. 60 kg) au devenit campioni naționali, Nicolae Boantă (categ. 77 kg) și-a adjudecat medalia de argint, în timp ce Valentin Ștefan (categ. 60 kg) s-a clasat pe locul cinci. 


Grație acestor rezultate, în clasamentul general pe cluburi, CS Farul a ocupat locul trei. 


Sportivii sunt pregătiți la CS Farul de antrenorul Grigore Gheorghe, cu mențiunea că Valentin Ștefan este fost elev al antrenorului Ioan Giuglea, de la LPS Constanța. 


"Sunt rezultate de excepție, care demonstrează că aici, la Constanța, se muncește mult și bine. De mai bine de 15 ani nu s-au mai câștigat atâtea medalii la Naționalele de seniori și asta în condițiile în care ne-am prezentat cu o garnitură de tineret. Este rodul implicării antrenorilor, sunt rezultate care vin după mii de ore petrecute în sala de antrenament. Am reușit să formăm o echipă competitivă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca. 


În urma performanțelor de la Naționale, luptătorii Florin Tița și Răzvan Arnăut au fost cooptați în lotul ce va reprezenta România la Campionatele Europene de juniori de la Roma (Italia), programate în perioada 29 iulie - 5 august. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6055 secunde