Victor Pițurcă a fost concediat de arabii de la Al Ittihad

129
1
Victor Pițurcă a fost concediat de arabii de la Al Ittihad - piturcajucatori-1436705097.jpg

Articole recomandate

Gruparea Al Ittihad a postat, pe pagina oficială de Twitter, o fotografie în care apare tehnicianul Victor Pițurcă, alături de câțiva fotbaliști, cu mențiunea că românul i-a vizitat pe jucători pentru a le mulțumi.


Presa din Arabia Saudită a scris din luna iunie că oficialii clubului Al Ittihad au decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Victor Pițurcă și cu tot staful acestuia, după ce echipa a terminat campionatul pe locul patru și a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Victor Pițurcă a preluat conducerea echipei Al Ittihad în octombrie 2014, după ce și-a reziliat contractul de selecționer al României, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

const
12 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Iunie 2015
Stire din Sport : A FOST DEMIS!
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum acționezi când îți pierzi jobul
Pagina a fost generata in 0.5563 secunde