"Veteranul" Ervin Ciorabai, comportare onorantă la Campionatul Național de kendo

242

Articole de la același autor

Cea de-a 26-a ediție a Campionatului Național de kendo s-a desfășurat, în perioada 22-24 noiembrie, la Complexul Sportiv "Antilopa" din București, la competiție participând și Ervin Ciorabai, sportivul legitimat la clubul Sobukan Constanța fiind decanul de vârstă al luptătorilor la proba de individual seniori. 


Chiar dacă participarea la competiție n-a fost una la fel de consistentă precum în edițiile trecute, doar 35 de kendoka fiind înscriși în turneu, luptele au fost disputate, multe dintre ele adjudecate pe muchie de cuțit, în vederea câștigării trofeului de campion al ediției 2019. 


Arbitrii experimentați invitați de pe peste hotare - din Italia, Belgia și Bulgaria - au ridicat calitatea întrecerilor prin prestația lor. Cu această ocazie, sportivul de la malul mării a obținut două victorii în grupă, calificându-se mai departe de pe primul loc. Însă, în turul următor, a pierdut la limită, în fața fostului sensei Ionuț Alexandru Stupu, de la Sonkei București. O comportare onorabilă, pe care își dorește să o repete și la Cupa României, de anul viitor. 


În întrecerea pe echipe, competiția a fost câștigată de clubul CRK București, iar la individual seniori, un sportiv de la același club, Valentin Chirea, campionul ediției trecute. 


XXX 
Din calendarul evenimentelor sportive pe anul 2020, amintim cea de-a 30-a ediții a Campionatului European de kendo, programată în Norvegia, la Kristiansand, în primăvara anului viitor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde