Veteranii Constanței, în prima linie la Naționalele de popice

146
Veteranii Constanței, în prima linie la Naționalele de popice - veteraniipopice-1441132225.jpg

Articole de la același autor

La Hunedoara, a avut loc, recent, Campionatul Național de popice pentru veterani. Competiția s-a desfășurat atât la individual, cât și pe echipe. Reprezentanții Constanței au fost spor-tivii secției de popice de la CFR Constanța, care au participat la categoria +50 de ani. 


În competiția indivi-duală, au concurat 86 de participanți. Cea mai bună clasare a delegației constănțene a fost a lui Sandu Găitan - locul cinci, cu 480 popice doborâte, iar la feminin, Haritina Telembeci s-a clasat pe locul opt, cu 410 popice doborâte. 


La turneul echipelor, CS CFR Con-stanța a participat cu două echipe mixte. Cu un total de 1.765 de popice doborâte, prima echipă feroviară s-a clasat pe locul patru din 20, iar cea de-a doua formație, a fost pe locul opt, cu 1.660 de popice doborâte. 


Președintele secției de popice a CS CFR, Radu Gheorghe, ne-a furnizat și rezul-tatele: CFR I: Aurel Antimirescu (480 popice doborâte), Haritina Telembeci (410 popice doborâte), Tudorel Belu (432 popice doborâte), Ștefan Postolache (443 popice doborâte); CFR II: Ion Maican (447 popice doborâte), Paraschiva Mărișoiu (400 popice doborâte), Camelia Guliaș (408 popice doborâte), Eleonora Teodo-rescu (405). 


Feroviarii constănțeni se pregătesc de sărbătoare, pentru că, pe data de 11 sep-tembrie, CS CFR împlinește 86 de ani de la înființare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde