UPDATE / FOTO. Fed Cup. Simona Halep, victorie în două seturi

961

Articole de la același autor

UPDATE: "Simt că dominăm noi acum și că publicul a fost foarte corect, atât ieri, cât și azi", a declarat Simona Halep după meciul de duminică. În ceea ce privește ziua de ieri, Simona Halep a spus că nu vrea să comenteze despre acest lucru. "Cred că ceea ce s-a întâmplat ieri a fost prea mult. Acum mă bucur de acest moment și nu mă mai gândesc la ceea ce s-a întâmplat ieri", a menționat Simona. "Nu a fost deloc ușor astăzi, dar publicul a fost alături de mine și au fost foarte motivați după cele întâmplate ieri. Vă mulțumesc că ați venit și să fim la fel de gălăgioși în continuare!", a îndemnat Simona, la finalul meciului împotriva Johannei Konta.




UPDATE: Simona aduce victoria pentru echipa României, câștigând setul doi cu 6-3. România conduce Marea Britanie cu 2-1. Urmează meciul dintre Irina Begu și Heather Watson, după ora 13:00.


UPDATE: În setul doi, Konta a preluat conducerea, dar Simona nu se lasă. 


UPDATE: Primul set este câștigat de Simona Halep cu 6-1.




Ziua a doua la Fed Cup, Idu Mamaia. 


România și Marea Britanie sunt la egalitate, scor 1-1, în barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.


Echipa noastră a câștigat primul meci prin Simona Halep, dar a fost egalată după ce Sorana Cârstea a cedat în fața Johannei Konta, 6-2, 6-3.


În meciul de astăzi, Simona Halep - Johanna Konta, lupta este destul de strânsă. 


Pe banca tehnică a României se află Monica Niculescu, după ce căpitanul-nejucător Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internatională de Tenis, în urma incidentelor de ieri.


În tribună, ca și ieri, alături de părinții Simonei se află și Gheorghe Hagi.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5238 secunde