Un nou staff tehnic pentru "stejari". Primele meciuri în actuala formulă

278
Un nou staff tehnic pentru

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României are, din luna septembrie, un nou antrenor principal, în persoana francezului Thomas Lievremont, fostul selecționer galez Lynn Howells demisionând în luna martie. Lievremont a mai colaborat cu "stejarii" pentru două meciuri din Rugby Europe Championship, din luna martie, cu Rusia și Belgia, ca antrenor specialist al marginii, și a coordonat pregătirea României A, în iunie, pentru meciurile de pregătire cu England Counties,

Staff-ul tehnic va fi completat cu Danie de Villiers, în postura de antrenor de trei-sferturi și de apărare, și cu Dănuț Dumbravă, antrenor skills.

De Villiers este din aprilie director tehnic la rugby 7 al Federației Române de Rugby, Romania 7’s reușind în acest an să promoveze în elita continentală - Grand Prix Series. Acesta a mai antrenat în România pe RCM Timișoara și pe CSM București și a pregătit România U20 pentru World Rugby Trophy.

În vârstă de 37 de ani, Dănuț Dumbravă este cel mai tânăr component al staff-ului tehnic. Actual antrenor al Steaua, liderul la zi al SuperLigii, tehnicianul este fost internațional cu 73 de selecții pentru România, cu care a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale (2003, 2007, 2011 și 2015).

v v v

Primul meci pe care România îl va disputa cu noul staff va fi cel de menținere în Rugby Europe Championship, împotriva Portugaliei, care va avea loc pe 10 noiembrie, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare.

"Stejarii" vor mai juca, în luna noiembrie, alte două meciuri test World Rugby, pe 17 noiembrie, cu Statele Unite ale Americii, și pe 24 noiembrie, cu Uruguay, ambele partide urmând să aibă loc la București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8457 secunde