Un fotbalist cunoscut a fost asasinat azi-noapte la Amsterdam. El a fost împușcat în propria mașină

749
Un fotbalist cunoscut a fost asasinat azi-noapte la Amsterdam. El a fost împușcat în propria mașină - maynard66343600-1568884451.jpg

Articole recomandate

Fundașul olandez Kelvin Maynard a fost împușcat mortal în noaptea de miercuri spre joi, la Amsterdam. Atacatorii au fost doi bărbați pe motocicletă.


Victima este fotbalistul olandez Kelvin Maynard, în vârstă de 32 de ani. Presa olandeză scrie ca acesta se afla la volanul mașinii sale, în cartierul Langbroekdreef. El a încercat să fugă de atacatori îndreptându-se cu mașina către o stație de pompieri, dar masina s-a izbit apoi de zidul clădirii, iar Kelvin Maynard nu a mai putut fi salvat.


"Putem confirma că persoana decedată a fost victima unor răni provocare de o armă de foc și că ea se numește Kelvin Maynard", a spus un purtător de cuvânt al Poliției din Olanda.

Fost jucător la FC Emmen si Royal Antwerp, Maynard a jucat în Anglia la Burton Albion, cu care a promovat din League Two pana in Championship.

De-a lungul carierei, Kelvin Maynard a mai jucat la FC Volendam, Olhanense, Kecskemet, dar si la SV Spakenburg si Quick Boys.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7253 secunde