Ultramaratonul "Autism 24h Marea Neagră", un real succes

223
Ultramaratonul

Articole de la același autor

Duminică, 3 mai, s-a încheiat ultramaratonul "Autism 24 de ore Marea Neagră", care pentru prima dată în istoria competiției nu s-a disputat pe plaja din stațiunea Mamaia, ci în domiciliul fiecărui participant, din cauza pandemiei Covid-19.

Cei 150 de participanți au alergat pentru sprijinirea financiară a copiilor cu autism izolați în casă și care nu au posibilitatea de a-și continua tratamentul.

Participanții au alergat în casă, pe banda de alergare, pe terasă, pe acoperișul blocului, în curtea casei și pe orice alt traseu care îndeplinește condițiile legale pentru această perioadă.

Evenimentul a avut un scop caritabil și a urmărit strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie și suport emoțional pentru copiii cu autism.

Remarcabile au fost evoluțiile a trei concurente, care au reușit să se mobilizeze la maximum pe parcursul celor 24 de ore și au alergat peste 200 de kilometri, ocupând podiumul competiției.

Câștigătoarea ultramaratonului este Mara Guler cu 225,18 km parcurși, urmată de Mariana Nenu cu 220,98 km și Ștefania Gabriela Iaciu cu 218,20 km. Pe locul al patrulea s-a clasat Răzvan Farcaș cu 201 km.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde