Ultimul turneu de baschet 3x3 înainte de JO 2020, la Constanța

182
Ultimul turneu de baschet 3x3 înainte de JO 2020, la Constanța - ultimulturneu-1571682948.jpg

Articole de la același autor

Bătălia pentru Jocurile Olimpice se încheie la Constanța cu Raiffeisen Bank 3x3 Streetplay, la City Park Mall. 3x3 Constanța Streetplay, ediția de iarnă, este ultimul turneu major organizat în România la care punctele adunate de jucători vor conta în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice, ediția Tokyo 2020. 


Evenimentul, marca Sport Arena Streetball, va avea loc în zilele de 26 și 27 octombrie, în City Park Mall, fiind organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța. 


Clasamentul mondial pe națiuni, alcătuit în baza punctelor acumulate de jucătorii din fiecare țară în perioada 1 noiembrie 2018 - 1 noiembrie 2019, va fi principalul criteriu de calificare la turneul olimpic de baschet 3x3 de la Tokyo 2020. 
Cu premii totale în valoare de peste 15.000 de lei și cu un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4.500 lei, turneul de la Constanța se anunță unul extrem de puternic. 


Cei mai buni jucători de baschet 3x3 din țară sunt așteptați să-și reunească din nou forțele în echipele tradiționale. 
Înscrierile sunt gratuite, au demarat, ieri, pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia după atingerea numărului limită de 30 de echipe sau pe 23 octombrie, ora 23.00. 


XXX 
Constănțenii vor putea juca baschet în toată săptămâna premergătoare evenimentului pe terenul special amenajat în incinta City Park Mall, care va găzdui, pe lângă meciurile de baschet, concursuri pentru spectatori, momente de dans și majorete, invitați speciali și multe alte surprize. 


Evenimentul este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și City Park Mall, fiind susținut, printre alții, de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Primăria Municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde