Ultimii patru "mohicani", sub comanda lui Hagi. Benzar, dorit la Roma și Istanbul

186
Ultimii patru

Articole de la același autor

Sâmbătă, au ajuns în cantonamentul din Slovenia și ultimii "mohicani" ce lipseau din artileria Viitorului lui Gheorghe Hagi - Romario Benzar, Florinel Coman, Andrei Ciobanu și Tudor Băluță -, jucători cărora li s-a acordat o perioadă de pauză pentru a se reface fizic înaintea primului meci oficial al sezonului, Supercupa, contra celor de la FC Voluntari, duminică, 9 iulie, ora 21, la Botoșani. 


Fundașul dreapta al Viitorului, Romario Benzar, a declarat că nu exclude varianta de a pleca de la echipă, însă își dorește foarte mult să câștige Supercupa. În ultimele zile, tot mai multe publicații internaționale au arătat interesul mai mult cluburi din străinătate pentru timișorean. Printre acestea, se numără Lazio Roma, Galatasaray și Fenerbahce Istanbul. 


"Am avut parte de cea mai frumoasă vacață de când m-am apucat de fotbal. Mi-am încărcat bateriile și sunt pregătit pentru o nouă perioadă foarte bună. Abia aștept să reîncep pregătirile. Voi vedea dacă plec sau nu la altă echipă, rămâne de văzut. Ne dorim foarte mult să câștigăm Supercupa, ar fi extraordinar să obținem două trofee într-un sezon. Eu mi-aș dori să fac un pas înainte, dar, dacă va fi o ofertă de la o echipă care nu își propune mari obiective, prefer să rămân la Viitorul", a declarat Benzar, la plecarea spre Slovenia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 02 Iulie 2017
Stire din Sport : FC Viitorul - FC Krasnodar, 1-3
Pagina a fost generata in 0.547 secunde