Ultimele două campioane la fotbal ale României se duelează la Ovidiu

228
Ultimele două campioane la fotbal  ale României se duelează la Ovidiu - ultimele-1544975748.jpg

Articole de la același autor

Derby-ul ultimelor două campioane ale României

se va tranșa, deseară,

de la ora 20,

la Ovidiu, acolo unde echipa gazdă, FC Viitorul,

și CFR Cluj promit un spectacol

de calitate, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii l de fotbal.

Ambele formații și-au depus candidatura la ocuparea unui loc de Europa, la finalul acestui sezon competițional. În acest moment, CFR Cluj este lideră, cu 40 de puncte, în timp ce constănțenii antrenați de Gheorghe Hagi se situează pe un meritoriu loc patru, cu 33 de puncte.

Chiar dacă FC Viitorul este un club înființat în urmă cu nouă ani, s-au strâns deja opt partide directe disputate pe litoral. Din acestea, trei au revenit Viitorului, trei CFR-ului, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate, scorul la general fiind 10-8 pentru ardeleni.

v v v

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Constanța, vor avea loc confruntările turneului final al Memorialului "Gheorghe Ola" (jucători născuți după 1 ianuarie 2009). Vor participa cele mai bune echipe din țară la categoria 2009, adică cele opt câștigătoare ale turneelor zonale. Printre ele, se regășeste și Academia "Gheorghe Hagi" (antrenor Cosmin Constantin; director coordonator Constantin Mareș). Formația de la malul mării face parte din grupa B, alături de CSM Râmnicu Sărat, Junior Brașov și Poli Iași.

De asemenea, sâmbătă, s-au disputat, la Craiova, confruntările ultimei etape din faza grupelor turneului final al Memorialului "Gheorghe Ene" (jucători născuți după 1 ianuarie 2010). După ce a suferit, vineri, două înfrângeri cu același scor (2-3 cu CSM Rm. Sărat și 2-3 cu LPS Banatul Timișoara), Academia Hagi a repurtat un succes consistent în ultimul joc din grupe, 9-0 cu Inter Galaxy București. Golurile constănțenilor au fost marcate de Andrei Ciobotaru 2, Tudor Popa 2, Costa Cușu 2, Tasis Piștalu, Nicolae Terzi și Zaid Massoussi.

În urma rezultatelor de vineri și sâmbătă, Academia Hagi a încheiat faza grupelor pe locul al treilea și a ratat șansa de a lupta pentru medaliile naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5228 secunde