Ultima repetiție internațională pentru Cătălina Ponor, înainte de Rio

199
Ultima repetiție internațională pentru Cătălina Ponor, înainte de Rio - ultimarepetitie-1469466965.jpg

Articole de la același autor

Cu doar câteva zile înaintea debutului gimnasticii feminine la Jocurile Olimpice (7 august), în arena "Richard Sporthalle" din Chemitz, a avut loc ultima verificare importantă internațională înainte de concursul de la Rio. La startul competiției, au luat parte sportive din Germania, Franța, Elveția, Austria, Venezuela și România, țara noastră fiind reprezen-tată de Cătălina Ponor și Larisa Iordache. 


Concursul individual a fost dominat de elvețianca Giulia Steingruber (58.050), în timp ce totalul de 55.150 a clasat-o pe Larisa Iordache pe locul al nouălea. Sportiva de la CS Farul Constanța, Cătălina Ponor, a evoluat doar pe trei aparate (sărituri, bârnă, sol), având de fiecare dată un exercițiu de podium: locul 2 la sărituri - 14.700, locul 3 la bârnă - 14.500 și locul 2 la sol - 14.700. 


Concursul echipelor a reunit patru formații: Germania, Franța, Elveția și o combinată mixtă, formată din Larisa Iordache, Cătălina Ponor, Leah Griesser (Germania), Jessica Lopez (Venezuela), Lissa Ecker (Austria). Pe primul loc s-a clasat formația gazdă, Germania, urmată de Franța și combinata mixtă, Elveția fiind ultima.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6406 secunde