Ultima partidă pentru HC Dobrogea Sud înainte de confruntarea cu Malmo

257
Ultima partidă pentru HC Dobrogea Sud înainte  de confruntarea cu Malmo - ultima-1542044540.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța vor juca, astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM Bacău, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale, în ultima reprezentație în fața propriilor suporteri, înaintea turului cu HK Malmo, din Suedia, din turul trei al Cupei EHF.

Constănțenii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic sunt favoriți cerți în acest duel, contra ocupantei locului 10, și pot îndeplini obiectivul propus în campionat, din momentul în care au aflat că Malmo va fi ultima redută înaintea grupelor EHF: patru victorii din patru jocuri.

În clasament, HCDS se află pe poziția secundă cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât lidera CSM București, și cu patru mai multe decât Dinamo București, însă echipele din Capitală au un meci mai puțin disputat - meciul lor direct. Seria de meciuri facile ia sfârșit pentru HCDS, în decembrie, când la Constanța vor ajunge CSM București (1 decembrie) și Dinamo București (12 decembrie), iar constănțenii se vor deplasa la Potaissa Turda (5 decembrie).

Până atunci dobrogenii vor avea de dus un "război" contra scandinavilor de la HK Malmo. Prima "bătălie" are loc în Suedia, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17, iar "lupta" finală este programată duminică, 25 noiembrie, în Sala Sporturilor din Constanța, în ceea ce ar putea fi cel mai important meci din istoria tânărului club constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4266 secunde