Turneul Oval 5 Beach Rugby, pe plaja de la "Cleopatra"

201
Turneul Oval 5 Beach Rugby, pe plaja de la

Articole de la același autor

În perioada 27 iunie - 2 iulie, între orele 9-12, pe plaja din dreptul Complexului "Cleopatra" din Mamaia, va avea loc a Vll-a ediție a Turneului Oval 5 Beach Rugby, eveniment organizat de către Federația Română de Rugby, CS Cleopatra Mamaia și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Rugby-ul pe nisip a strâns la start peste 500 de copii legitimați la 20 de cluburi din întreaga țară. Se vor înfrunta sportivi, băieți și fete deopotrivă, începând de la 12 ani până la categoria Old-Boys, unde se vor înfrunta selecționatele Constanței și Bucureștiului.

Scopul principal al acestei acțiuni este de a aduce practicanții sportului cu balonul oval la mare. "Este foarte important pentru copiii veniți din țară că pot ajunge la Constanța să facă plajă și, în același timp, să joace rugby. Sunt sigur că fiecare echipă are cel puțin un sportiv care n-a văzut marea în viața lui. Noi suntem deschiși mereu unor astfel de evenimente, fiindcă doar așa poate progresa rugby-ul românesc, prin unitate și socializare", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde