Turneul de la Wimbledon, anulat. Simona Halep a reacționat pe Facebook

201
Turneul de la Wimbledon, anulat. Simona Halep a reacționat pe Facebook - dd-1585759461.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a postat, miercuri seara, un mesaj pe un site de socializare în care afirmă că vestea anulării ediției 2020 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon a întristat-o, potrivit Agerpres. "Sunt tristă să aud că a fost confirmată anularea ediției din acest an a turneului de la Wimbledon. Finala de anul trecut va rămâne mereu una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum trecem prin ceva mult mai important decât tenisul, iar vestea cea mai bună e că Wimbledon va reveni anul viitor. Asta înseamnă că voi avea și mai mult timp până îmi voi apăra titlul. Fiți puternici și păstrați-vă încrederea", a scris Halep pe contul personal de Facebook.

La 13 iulie 2019, Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep obținea astfel al doilea său titlu de Mare Șlem din palmares, după Roland Garros 2018.

Turneul de tenis de la Wimbledon, programat în intervalul 29 iunie - 12 iulie 2020, a fost anulat, în contextul pandemiei de coronavirus, au anunțat, miercuri, organizatorii. "Cu mare regret anunțăm că decizia All England Club, asociația care organizează turneul londonez, și a comitetului de conducere al campionatului este de a anula ediția din 2020 de la Wimbledon din cauza problemelor de sănătate pe care le implică pandemia de coronavirus. În schimb, următoarea ediție, a 134-a, va avea loc între 28 iunie și 11 iulie 2021", se arată într-un comunicat al All England Lawn Tennis Club (AELTC) citat de Reuters.

Este pentru prima oară când turneul de la Wimbledon este anulat după cel de-al Doilea Război Mondial.

Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost câștigat în 2019, la individual, de românca Simona Halep (feminin), respectiv sârbul Novak Djokovic (masculin).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde