Turneul de la Roland Garros va debuta pe 27 septembrie

262
Turneul de la Roland Garros va debuta pe 27 septembrie - tenis-1587732646.jpg

Articole recomandate

Turneul de tenis de la Roland Garros, singurul de Grand Slam care se dispută pe zgură, va fi decalat cu încă o săptămână și urmează să debuteze pe 27 septembrie, anunță cotidianul Le Parisien, consultat de Agerpres.

Prevăzut inițial între 18 mai și 7 iunie, turneul parizian a fost amânat într-o primă fază pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie de către responsabilii Federației franceze de tenis, din cauza pandemiei de coronavirus, atrăgând numeroase critici din lumea tenisului, care i-a acuzat pe francezi că au luat unilateral această decizie.

De această dată, hotărârea de amânare cu o săptămână suplimentară s-a luat de comun acord cu ATP și WTA, pentru a se permite includerea a două turnee între US Open (31 august - 13 septembrie) și Roland Garros (27 septembrie - 11 octombrie), în calendarul care este pe punctul de a fi stabilit de responsabilii celor două circuite. Este vorba de două turnee pe zgură, de categoria Masters 1.000, care urmează să fie incluse între cele două competiții de Grand Slam, așa cum își dorește Andrea Gaudenzi, președintele Asociației Tenismenilor Profesioniști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2020
Stire din Sport : Turneu inedit organizat de NBA
Pagina a fost generata in 0.5762 secunde