Turkish Bowling Tournament, pentru a doua oară organizat la Lake View

284

Articole de la același autor

Update: Echipa câștigătoare a Constanței a fost cea a agenției de turism Vega Tursim, formată din Florin Drăgușin, Răzvan Dobre și Mihai Libu. Cei mai buni jucători au fost desemnați Șenol Plaveti, la băieți, și Sabina Beznea, la fete. După compararea rezultatelor echipelor câștigătoare din București și Constanța, la etapa finală, va merge echipa de pe locul I din București. 


Ieri, Lake View a fost gazda celei de-a doua ediții a Turkish Bowling Tournament, o competiție de bowling organizată în cele mai mari orașe din lume: Londra, Istanbul, Hamburg, Dubai, New Delhi etc. 


Concursul este adresat angajaților agențiilor de turism din orașul respectiv. În București, competiția s-a desfășurat la începutul lunii, iar la Constanța, a avut loc ieri. Pe pistele centrului Lake View s-au prezentat 12 echipe a câte trei jucători. Bineînțeles, fiecare dintre ei a dorit să aibă punctajul cel mai mare, de-oarece echipa cu cel mai mare punctaj de pe țară va reprezenta România la turneul final care va avea loc în Turcia. Acolo, se va da bătălia cea mare pentru titlul mondial. Anul trecut, încă de la prima ediție, echipa constănțeană s-a calificat la etapa finală, unde a obținut locul al treilea. 


"Anul trecut, echipa din Constanța a câștigat premiul al treilea, iar anul acesta sperăm la premiul cel mare, titlul mondial. Această competiție se adre-sează angajaților din agențiile de turism, pentru a ne întâlni și într-un alt cadru, în afara biroului. Vrem să îi aducem pe toți împreună și să ne distrăm", a declarat Gunes Tanay, managerul comercial al Turkish Airlines. 


După o zi de muncă, 36 de agenți de turism au renunțat la birou și au decis să participe la acest turneu. Unii pentru prima dată, alții pentru a doua oară. Dar nu a contat, căci cu toții se simțeau bine. Dacă unii au venit pentru relaxare, alții au venit pentru premiu. Un lucru e sigur: atunci când s-a dat startul competiției, cu toții s-au concentrat în a doborî toate popicele. 


"Am venit să socializăm și să ne cunoaștem colegii. Să vedem ce mai face concurența. Este o modalitate de a ne mai destinde, de a ne cunoaște și în afara locului de muncă", a declarat Răzvan Mihai, unul dintre concurenți, care anul trecut s-a clasat pe locul al treilea. 


Conform site-ului oficial al competiției, marea finală va avea loc pe 23 mai, în Istanbul. Câștigătorul turneului final va fi premiat cu o vacanță în Antalya, iar organizatorii anunță că pentru celelalte echipe vor exista premii surpriză. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6433 secunde