Liga I la fotbal, etapa a 14-a

Țucudean, gol de trei puncte. FC Viitorul câștigă la Mediaș și revine pe un loc de play-off

197
Țucudean, gol de trei puncte. FC Viitorul câștigă la Mediaș și revine pe un loc de play-off - tucudean-1508078324.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, a debutat cum nu se poate mai bine în returul Ligii 1 la fotbal, obținând trei puncte prețioase la Mediaș. Trupa antrenată de Gheorghe Hagi a învins, sâmbătă, scor 1-0, pe Gaz Metan și a reintrat în zona play-off-ului. 


Constănțenii au intrat în teren deciși să rescrie istoria. Nu câștigaseră niciodată la Mediaș, dar gheața trebuia odată și odată spartă. Și a ieșit bine… 


Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în min. 21, autor Țucudean, care a reluat cu capul, din mijlocul careului, un balon centrat de Eric. Cei doi jucători ai Viitorului au mai stârnit panică în fața porții ardelenilor, însă tabela a "înghețat" la 1-0. 


În repriza secundă, Gaz Metan a alergat mult după egalare, pe care însă nu a reușit-o. Golubovici și Chamed au irosit două ocazii importante, constănțenii s-au apărat ermetic și au luat toate cele trei puncte. 


Grație acestei victorii (a cincea din ultimele șapte etape), campioana României a revenit pe o poziție de play-off: locul 6, cu 20 de puncte, devansând-o astfel pe ACS Poli Timișoara. 


De remarcat forma bună prin care trece George Țucudean. Atacantul adus de la FCSB a ajuns la al optulea său gol în actuala stagiune, convocarea la națională fiind absolut meritată. 


FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu, Lopez, Țîru, Horj (min. 39, Hodorogea), De Nooijer, Cicâldău, Mladen, Ganea, Eric (min. 60, Vînă), Țucudean (min. 75, Mățan), Chițu. 


Următorul meci al Viitorului este programat sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.45, la Ovidiu, în compania liderului CFR Cluj. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Sport : Duelul Dobrogei, pe terenul din Techirghiol
Pagina a fost generata in 1.8446 secunde