Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Tristețe maximă! România a pierdut cu Suedia și merge la baraj

157
Tristețe maximă! România a pierdut cu Suedia și merge la baraj - romania-1574015205.jpg

Articole de la același autor

Naționala României a ratat calificarea directă la Campionatul European de fotbal care se va desfășura în 2020. 
Tricolorii au primit, vineri seară, vizita Suediei, într-un meci decisiv pentru calificare. Peste 50.000 de oameni au luat cu asalt Arena Națională pentru a-i încuraja pe băieții lui Contra, însă după 90 de minute, au plecat dezamăgiți. 


Selecționerul a vrut să arate tuturor că nu îi lipsește curajul și a introdus în primul 11 un debutant în tricoul naționalei. Este vorba de fundașul dreapta, Vasile Mogoș, jucător care evoluează în Serie B, la Cremonese. "Guriță" avea să se înșele, pentru că, în minutul 18, Forsberg i-a ridiculizat pe Deac și pe Mogoș, a centrat perfect, iar veteranul Marcus Berg a înscris în poarta lui Tătărușanu. 


Suedezii au continuat să atace și au fost răsplătiți. Quaison a dus scorul la 2-0 după o pasă foarte bine primită de la același experimentat Marcus Berg. 


În partea a doua, Contra a încercat să schimbe ceva, însă a fost prea târziu. Ianis Hagi, Florinel Coman și Denis Alibec nu au putut să schimbe soarta partidei și astfel Suedia s-a impus cu 2-0, năruind orice speranță a românilor de a mai ajunge direct la turneul final. 


Chiar și în aceste condiții, tricolorii sunt calificați la barajul pentru Campionatul European, datorită evoluției din Liga Națiunilor și grație victoriei Cehiei în fața naționalei din Kosovo. 


România mai are un singur meci de disputat în Grupa F a preliminariilor, cu Spania, astăzi, de la ora 21.45, la Madrid, pe "Wanda Metropolitano".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8237 secunde