Triplu campion cu Chelsea, retras din fotbal!

141
Triplu campion cu Chelsea, retras din fotbal! - cole95446600-1542111497.jpg

Articole recomandate

Joe Cole a anunțat că s-a retras din fotbal, la vârsta de 37 de ani. De trei ori campion cu Chelsea în Premier Leage, Joe Cole nu și-a atins niciodată potențialul maxim din cauza accidentărilor care i-au marcat cariera.

Joe Cole a jucat 56 de meciuri pentru naționala Angliei, pentru care a marcat 10 goluri. El a activat timp de 20 de ani în fotbalul profesionist, grupările pe la care a trecut fiind Chelsea, Liverpool, West Ham United, Lille, Aston Villa, Coventry City și Tampa Bay Rowdies.

La Chelsea el a făcut parte dintr-o generație de aur, cu Frank Lampard, David Beckham, Steven Gerrard and Rio Ferdinnd, ajungând la echipă în 2003, când clubul a fost preluat de Roman Abramovic.

"A fost ca un vis devenit realitate. Sper că următorii 20 de ani să fie la fel de speciali precum cei 20 petrecuți în fotbalul profesionist", a spus Joe Cole, potrivit BBC Sport. "La capitolul trofee, Joe Cole a câștigat de trei ori titlul în Premier League cu Chelsea. De asemenea, mai are un palmares două Cupe ale Angliei și o Cupă a Ligii".

Joe Cole intenționează să urmeze carieră de antrenor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9871 secunde