Tricolorii mici, amical de lux cu Spania. "E un test important"

247
Tricolorii mici, amical de lux cu Spania.

Articole recomandate

Selecționerul echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi, a declarat, astăzi, că și-a dorit în mod special un meci amical cu Spania pentru că încearcă să remedieze problemele pe care jucătorii săi le au atunci când evoluează împotriva unor adversari ce folosesc sistemul 4-3-3.

"Ne-am dorit foarte tare ca în unul dintre aceste amicale să întâlnim un adversar puternic. Și în plus, un adversar care să joace 4-3-3, pentru că 8 dintre cele 12 echipe calificate la Campionatul European folosesc sistemul ăsta. Spania a jucat ultimele meciuri în 4-2-3-1 și 4-3-3, așa că încercăm să remediem problemele pe care le avem împotriva unui astfel de sistem. În schimb, nu știu dacă va fi un reper meciul cu Spania în vederea turneului final, pentru că și nouă ne lipsesc foarte mulți jucători, unii convocați la prima echipă. E un test important pentru fiecare jucător care participă la acest stagiu, pentru că vrem să ne facem o idee despre ce urmează la Campionatul European și în viitoarele preliminarii", a spus Rădoi, aflat în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Buftea.

Echipa națională de fotbal Under 21 a României va efectua un stagiu de pregătire în Spania în perioada 19-26 martie, în cadrul căruia va disputa două partide amicale cu Spania (21 martie), la Granada, și cu Danemarca (25 martie), la Marbella.

Sursa: agerpres.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3454 secunde