Fed Cup

Tricolorele au învins fără emoții Canada și vor juca în barajul Cupei Mondiale

137
Tricolorele au învins fără emoții Canada și vor juca în barajul Cupei Mondiale - tricolorele-1518366084.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de Fed Cup a României a reușit să treacă de Canada în minimum de meciuri, scor 3-0, într-un duel din primul tur al Grupei Mondiale ll, disputat în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, câștigându-și dreptul de a juca în barajul de accedere în Grupa Mondială.

Punctul decisiv a fost adus de Irina Begu (37 WTA), duminică, după ce a trecut de Katherine Sebov (319 WTA), scor 6-2, 6-4.

Sâmbătă, în primele meciuri de simplu, Sorana Cîrstea (38 WTA) a câștigat cu scorul de 6-2, 6-2 în fața jucătoarei canadiene Carol Zhao (138 WTA), iar Irina Begu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 în fața jucătoarei de origine română Bianca Andreescu (173 WTA).

În condițiile în care soarta întâlnirii este decisă, ultimul meci de simplu, dintre Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu, nu a mai avut loc. S-a disputat, însă, partida de dublu dintre perechile Ana Bogdan/Raluca Olaru și Gabriela Dabrowski/Carol Zhao, terminată cu victoria canadiencelor, scor 6-4, 1-6, 10-6.

În barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup vor evolua formațiile care au pierdut în primul tur al grupei de elită și echipele câștigătoare în primul tur al Grupei Mondiale II, meciurile urmând să aibă loc pe 21 și 22 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.702 secunde