Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 19491 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
TriChallenge Mamaia anunță o prezență record în acest a

TriChallenge Mamaia anunță o prezență record în acest an

217
TriChallenge Mamaia anunță o prezență record în acest an - trichallenge-1533134350.jpg

Articole de la același autor

Cea mai mare ediție de triatlon din sud-estul Europei va avea loc în stațiunea Mamaia, în perioada 14-16 septembrie, fiind așteptați peste 2000 de pasionați de sport. 


TriChallenge a ajuns la a zecea ediție și reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și de proba de Aquatlon, precum și proba de H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.


"Putem spune, deja, că pregătim o ediție istorică. Am ajuns la zece ediții în care am crescut de la zero un eveniment care, în momentul de față, are cea mai mare anvergură din sud-estul Europei. Atragem la start nu doar tot ce este bun în România, dar și reușim, an de an, să generăm o emulație care ne aduce tot mai mulți sportivi de calibru, din toate colțurile lumii și propulsăm Mamaia pe harta internațională a triatlonului", a declarat Vlad Stoica, fondator Smartatletic.


Mai mult, în premieră, în cadrul competiției se vor desfășura trei campionate naționale - Campionatul național pe distanța half-thriatlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon; dar și o etapă premium, din cadrul Cupei României Bittnet RTS.


Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost gazda a două cupe europene, ajungând astfel pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde