Trei juniori de la HC Dobrogea Sud, la Trofeul Carpați. "Privim înainte cu optimism!"

348
Trei juniori de la HC Dobrogea Sud, la Trofeul Carpați.

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud își construiește cu grijă viitorul. Conducerea clubului constănțean acordă o atenție deosebită activității de juniori, iar cei mai buni tineri handbaliști au intrat deja în vederile selecționerilor loturilor naționale. 


Tinerii handbaliști Ionuț Stănescu, Rareș Costea și Andrei Bruj au jucat pentru naționala de juniori a României la Trofeul Carpați, turneu desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sighișoara. 


Tricolorii au început bine, cu o victorie clară contra Turciei, scor 34-18, după care au pierdut în fața favoritei turneului, Serbia, scor 32-36. A urmat victoria cu Muntenegru (30-28) și, în ultima zi, înfrângerea în fața Egiptului, 30-34, rezultat care a trimis naționala României pe locul 4. 


Jucătorii antrenați de Narcis Câtu, Răzvan Bernicu și Daniel Apostu au încheiat turneul cu două victorii, în timp ce Serbia a câștigat trofeul. 


Președintele clubului constănțean, Ionuț Stănescu, a fost prezent la Sighișoara pentru a-i vedea pe cei trei handbaliști care au reprezentat HC Dobrogea Sud la Trofeul Carpați. 


"Jucătorii noștri au reprezentat cu cinste orașul, chiar dacă România a încheiat pe locul 4. A fost un turneu de verificare foarte bun, cu echipe foarte puternice. Am pierdut cu Serbia și Egipt, echipe din elita handbalului mondial. Dacă băteam Egiptul, terminam pe locul 2. Una peste alta, un turneu bun. Privim înainte cu optimism!", a declarat președintele Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului. 


Stănescu, Costea și Bruj reintră, săptămâna aceasta, în programul echipei, sub comanda antrenorilor George Buricea și Enis Murtaza. Miercuri, HC Dobrogea Sud va juca în deplasare, la Măcin, în etapa a 7-a a Campionatului Național de juniori I, seria D. 


XXX 
Partida dintre HC Dobrogea Sud și SCM Politehnica Timișoara, programată a se desfășura sâmbătă, 9 noiembrie, la Sala Sporturilor din Constanța, contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naționale de handbal masculin, va fi transmisă în direct de TVR 1, de la ora 15.30. 


Altfel, tragerea la sorți a partidelor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin va avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 11.00, la sediul FRH.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4992 secunde