Transferuri importante pentru BC Athletic, în vederea unui sezon dificil

167
Transferuri importante pentru BC Athletic, în vederea unui sezon dificil - transferuri-1595173731.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța își conturează deja lotul pentru sezonul viitor. Gruparea de pe litoral a semnat prelungirea contractelor cu câțiva jucători din propria curte, dar a adus și nume noi care să pună umărul la performanță.

Ultima "achiziție" a constănțenilor este experimentatul Adrian Trandafir, cel care de opt ani evoluează la malul mării. Trandafir este un sportiv care se confundă cu Constanța și, de fiecare dată când a intrat pe teren, a făcut-o responsabil, reușind de cele mai multe ori să tragă echipa după el.

Trandafir nu este singurul nume cu care BC Athletic a prelungit înțelegerea. Tânărul Christian Chițu va rămâne și el pe litoral, sperând să obțină cât mai multe victorii în tricoul constănțenilor.

Daniel Mâinea, fratele lui Cristian Mâinea, a venit și el la Constanța de la CSO Voluntari și promite să ridice tribunele Sălii Sporturilor în picioare ori de câte ori are ocazia.

Cel mai important transfer făcut în această vară de BC Athletic este aducerea lui Iulian Orbeanu, jucător care a evoluat pentru naționala României și este învățat cu performanța și cu meciurile tari.

Toate aceste transferuri nu au făcut decât să întărească echipa de pe litoral în vederea unui sezon care va începe la data de 3 octombrie, în cazul în care nu se va mai întâmpla nimic neprevăzut cu pandemia de coronavirus.

"Absolut toți jucătorii sunt exponențiali pentru noi. L-am adus pe Orbeanu, cel căruia i-am fost de mai multe ori adversar pe teren. L-am adus și pe Daniel Mâinea, baschetbalist care a mai fost în curtea noastră și acum s-a întors acasă. Am prelungit contractele cu unii dintre sportivii noștri și probabil vor mai urma transferuri. Sper că am făcut alegerile cele mai bune, iar din sezonul viitor vrem să practicăm un baschet frumos și să aducem cât mai multă lume în Sala Sporturilor din Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul BC Athletic, Alexandru Olteanu.

XXX

Alexandru Olteanu se împarte între munca de la Constanța și echipa națională feminină de baschet 3x3, formație cu care s-a aflat până de curând în pregătire la Izvorani.

România este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în vara anului viitor, iar tehnicianul constănțean nu concepe să vină acasă fără medalii.

Pentru Olteanu, numirea pe banca tehnică a naționalei reprezintă o provocare mare pe care a acceptat-o imediat ce i s-a propus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7048 secunde