Transferuri de marcă făcute de CS Medgidia. "Vrem să intrăm în primele 6 echipe"

281
Transferuri de marcă făcute de CS Medgidia.

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Medgidia are planuri foarte mari pentru sezonul care va urma. Formația de pe malul canalului a efectuat până în prezent nu mai puțin de 5 transferuri importante. Este vorba despre Mihaela Jeremic, Cristina Miron, Adriana Matei, Maria Petra și brazilianca Ananda Marinho.

Cu acest nucleu, dar și cu alte transferuri pe care ar putea să le perfecteze, CS Medgidia se va bate de la egal la egal cu forțele din Divizia A1 la volei feminin.

"Este clar că fiind de 3 ani în acest fenomen al antrenoratului, cunoșteam foarte bine fiecare jucătoare româncă ce putea să ne aducă un plus de valoare în sezonul care urmează. Avem un obiectiv mult mai îndrăzneț, ne dorim clasarea în primele șase echipe din România și acest lucru ne-a motivat și ne-a determinat să aducem jucătoare care au o anumită experiență. Dorința noastră a fost de a lucra în special cu jucătoare românce, tocmai pe această cale s-au realizat și transferurile respective. Jucătoarea din Brazilia care a venit va juca pe postul de ridicător și va da un plus de experiență echipei. Este cea mai experimentată jucătoare din lot, ea trebuie să organizeze jocul", a declarat Florin Voinea, antrenorul echipei de volei CS Medgidia.

Mihaela Jeremic s-a întors acasă, la Medgidia, după ce anul trecut a fost la un pas să se retragă prematur din cariera de voleibalistă.

În vârstă de 29 de ani, Mihaela a fost atent monitorizată de antrenorul Florin Voinea, care se bucură că a reușit să o înregimenteze.

"De când am început acest proiect am încercat pe cât posibil să aducem la Medgidia tot ce era crescut în mediul constănțean. Nu ne-a fost foarte greu să o aducem pe Mihaela. O aveam în vedere de mult timp. Anul trecut a vrut să se lase de volei pentru a da naștere unui copil, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar anul acesta a hotărât să semneze cu noi. Știam că este un produs al școlii medgidiene și era un obiectiv să aducem astfel de jucătoare acasă să joace în fața propriilor suporteri", a adăugat Florin Voinea.

Antrenorul este de părere că următorul sezon va fi extrem de dificil de gestionat pentru toate echipele înscrise în Divizia A1 la volei feminin.

Absolut toate formațiile s-au întărit și bătălia pentru supremație va fi una extrem de cruntă.

"Obiectivul este să terminăm în primele șase echipe. Este greu de crezut că vom reuși mai mult. Campionatul se anunță unul foarte puternic. Toate echipele s-au întărit. Suntem nouă echipe care ne propunem să atingem acest obiectiv. Este greu să pătrunzi în primele trei locuri pentru că acolo sunt cele trei forțe, Alba Blaj, Dinamo și CSM Târgoviște. Ele se bat la campionat pentru că diferențele de bugete între noi și ele sunt semnificative. Va fi un campionat care se va juca până în ultima etapă, iar echipa care va reuși să gestioneze foarte bine momentele grele din campionat cred eu că va reuși să își atingă obiectivul. În momentul de față am înțeles că s-a lansat o propunere la nivel de federație pentru cluburi. S-au dat trei variante de desfășurare a campionatului 2020/2021, urmând ca majoritatea să decidă asupra modalității de desfășurare a acestui campionat. Legat de spectatori, noi oricum umpleam sala din Medgidia. Cu aceste transferuri se vor bate oamenii pe bilete, veți vedea", a explicat Florin Voinea.

Beach voleiul este și el un capitol important în viața fiecărui voleibalist. Florin Voinea spune că este un mare dezavantaj pentru jucătoare că în acest an nu s-au organizat turnee de volei pe plajă. Dacă ar fi participat la asemenea competiții, voleibalistele din Medgidia și-ar fi menținut forma fizică intactă pe timpul vacanței.

"Orice jucătoare sau jucător de volei are un mare avantaj atunci când merge la turneele de beach volei. În luna septembrie, când reintră în sală, voleibalistele au o detentă mai bună grație antrenamentului pe nisip" , a concluzionat Florin Voinea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde