Transfer de marcă pentru FC Farul. Mădălin Martin a semnat cu echipa de pe litoral

277
Transfer de marcă pentru FC Farul. Mădălin Martin a semnat cu echipa de pe litoral - transfer-1579033930.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanța a anunțat luni, pe site-ul oficial, primul transfer din 2020. 


Noul jucător al FC Farul este Mădălin Martin, jucător în vârstă de 27 de ani care poate evolua atât ca mijlocaș ofensiv, cât și atacant. 


Fost internațional de tineret, cu cinci selecții la activ și două goluri înscrise pentru "tricolorii mici", Mădălin Martin a mai jucat pentru formațiile Rapid București, Politehnica Iași, Metaloglobus București, FCM Argeș și Daco-Getica București. 


Palmaresul său include 24 de meciuri și un gol în Liga 1, 77 de meciuri și 13 goluri în Liga a 2-a, șase meciuri și un gol în Cupa României, dar și două prezențe în UEFA Europa League.


Revenit după o accidentare, Mădălin Martin a jucat în ultimele luni pentru Progresul 05 București, în Liga a IV-a, marcând 18 goluri.


"Sunt foarte bucuros că am venit la Constanța, am venit cu gânduri foarte bune pentru că este un lot competitiv și un antrenor cu multă dorință de reușită. Aș vrea să păstrăm ritmul și să încercăm să jucăm și mai bine în partea a doua a campionatului", a declarat atacantul "alb-albaștrilor" pentru site-ul oficial al FC Farul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4215 secunde