Traian Petcu și Veronica Negreanu, campionii Crosului Castanilor

176
1
Traian Petcu și Veronica Negreanu, campionii Crosului Castanilor - traian-1412183524.jpg

Articole de la același autor

Atleții constănțeni veterani Traian Petcu și Veronica Negreanu au ocupat locurile întâi la Crosul Castanilor, categoriile de vârstă +90 ani, respectiv 83 ani, competiție desfășurată, zilele trecute, la Baia Mare. 


Crosul - ajuns, anul acesta, la ediția cu numă-rul 29 - a făcut parte din seria evenimentelor organizate de Consiliul Județean, Primăria Baia Mare și Asociația de Atletism a Veteranilor, cu ocazia Săptămânii Băimărene. 


"La start, s-au aliniat peste 200 de alergători: copii, elevi, studenți, tineri și veterani. Traseul, «desenat» prin Parcul Regina Maria, a avut dimensiuni diferite. Cei cu vârste până în 80 de ani au alergat patru kilometri, iar cei de la +80 de ani, doar doi kilometri. Ocupanții locurilor de pe podium, la fiecare categorie de vârstă, au fost recompensați cu diplome și premii speciale, constând în diverse obiecte de artizanat", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu. 


Comentează știrea

Dr. House
2 octombrie 2014
Riscant...

Tine-o tot asa mos Petcu... Crezi ca inima iti mai este ca in tinerete si poate face fatza efortului de alergat 2 km !?!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la atletism, la stadionul "Farul"
Pagina a fost generata in 0.3864 secunde