Traian Petcu șI Veronica Negreanu, campioni ai Crosului Veteranilor din Valea Jiului

194
Traian Petcu șI Veronica Negreanu, campioni ai Crosului Veteranilor din Valea Jiului - traian-1504026617.jpg

Articole de la același autor

Peste 60 de alergători veterani din toate colțurile țării (București, Constanța, Târgu Jiu, Alba Iulia, Craiova, Petroșani, Pitești, Deva) au luat parte la Crosul Veteranilor, competiție ce s-a desfășurat în stațiunea Straja. 


Concursul a fost organizat în cinstea împlinirii vârstei de 80 de ani a sportivului din localitate Petru Ambruș, veteran al atletismului și schiului montan din Valea Jiului, multiplu campion național și internațional, cu numeroase medalii câștigate de-a lungul carierei sale în atletism (60 de ani). 


Alergătorii au concurat pe două distanțe, în funcție de categoria de vârstă: 2,5 km pentru sportivii între 35 și 80 de ani; 1,5 km pentru cei trecuți de 80 de ani. Traseul a fost redus de către organizatori din pricina căldurii foarte ridicate. 


Orașul Constanța a fost reprezentat cu mare succes în această competiție de atleții veterani Traian Petcu (93 de ani) și Veronica Negreanu (87 de ani), cei care au reușit să ocupe prima poziție în cadrul categoriilor în care au concurat, fiind premiați cu cupe, medalii și diplome. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5824 secunde