Traian Petcu și-a dezvăluit "secretul" longevității, la Crosul "Old Boys"

421
2
Traian Petcu și-a dezvăluit

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Piatra Neamț, a avut loc a treia ediție a Crosului "Old Boys" al atleților veterani, destinat categoriilor de vârstă peste 35 de ani până peste 90 de ani. Printre cei peste 100 de atleți, s-a numărat și profesorul Traian Petcu, din Constanța, care a fost medaliat la categoria peste 90 de ani.

Constănțeanul a fost invitat special să vorbească tuturor despre "secretul" longevității sale.

"În primul rând, este vorba de spiritualitate. E important să ai un suflet împăcat cu tot ceea ce faci, iar toate să fie lucruri și fapte bune. Un al doilea «ingredient» este refuzarea oricărui viciu, fără fumat, fără băutură și mai ales fără nopți pierdute. Bineînțeles că și alimentația este importantă și mereu mi-am ales atent regimul alimentar format din legume, fructe și lactate. Un alt secret este ca de la masa de prânz să te ridici un pic flămând. Să nu mănânci până nu te mai poți ridica. Asta am făcut o viață întreagă și asta cred că este marele «secret». Cred că toți trebuie să aibă grijă de corpul, mintea și sufletul său", a declarat veteranul atlet.

Crosul a fost organizat de către Primăria orașului Piatra Neamț, cu ajutorul Direcției Județene de Sport și Tineret. Participanții au venit din toată țara: București, Ploiești, Bacău, Suceava, Târgoviște, Alba-Iulia, Miercurea Ciuc, Piatra Neamț și Constanța. Primii trei clasați la toate categoriile au fost premiați cu diplome și medalii, însă cu toți au primit tricouri din partea organizatorilor. 

Comentează știrea

MUNCA LA DOMICILIU
26 octombrie 2014
MUNCA LA DOMICILIU

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator cu conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare,seriozitate Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste,incepe sa lucreze. Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Vasile
26 octombrie 2014
Locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la atletism, la stadionul "Farul"
Pagina a fost generata in 0.5923 secunde