Traian Petcu a primit "Certificatul de Excelență" din partea FRA

172
Traian Petcu a primit

Articole recomandate

Atletul veteran constănțean Traian Petcu a primit "Certificatul de Excelență" din partea Federației Române de Atletism și a Comisiei Centrale a Veteranilor din cadrul FRA, cu ocazia Balcaniadei de Atletism a Veteranilor.

Ediția a 24-a a competiției s-a desfășurat la București, pe stadionul "Iolanda Balaș - Soter", unde s-au înscris peste 300 de participanți, la categoriile masculin și feminin, cu vârste cuprinse între 35 și 90 de ani. Sportivii au venit din Bulgaria, Grecia, Albania, Turcia, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Croația, Republica Moldova și România. Primii trei clasați de la fiecare categorie de vârstă au primit medalii și diplome.

Maestrul sportului Traian Petcu s-a înscris la categoria de 90 de ani, proba 200 metri plat, și a reușit să scoată timpul de 1 minut, 16 secunde.

În cadrul festivității de premiere din final, atletului constănțean i-a fost înmânat "Certificatul de Excelență", pentru meritele profesionale sportive ca profesor de educație fizică și antrenor de atletism și, în mod special, pentru performanțele naționale și internaționale, cât și pentru dezvoltarea atletismului românesc, la care profesorul Petcu a contribuit timp de 68 de ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la atletism, la stadionul "Farul"
Pagina a fost generata in 0.7028 secunde