Toate competițiile de handbal din România au fost suspendate

244
Toate competițiile de handbal din România au fost suspendate - handbal-1584132470.jpg

Articole de la același autor

După ce Federația Română de Fotbal a luat decizia să suspende toate meciurile din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a, precum și competițiile de fotbal feminin, iată că și Federația Română de Handbal a luat măsuri în acest sens, pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19. 


Astfel, niciun meci de handbal nu se va mai disputa în România, cel puțin până la data de 31 martie.


"Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu Covid-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern.


Astfel, Consiliul de Administrație al FRH a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida FRH, AJH, AMH până la data de 31 martie", se arată în comunicatul oficial emis de FRH. 
Decizia afectează inclusiv echipele constănțene Handbal Club Dobrogea Sud și CSU Neptun, care sunt angrenate în Liga Națională de handbal masculin, respectiv în Seria B a Diviziei A la handbal feminin. 
Mircea GHIȚĂ


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5654 secunde