Liga Națională de baschet feminin

Timide în deplasare! O nouă înfrângere pentru CS Phoenix-Știința

143
Timide în deplasare! O nouă înfrângere pentru CS Phoenix-Știința - fondbaschetphoenix-1581615254.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a suferit o nouă înfrângere în deplasare, în Grupa B a Ligii Naționale.

Sportivele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au jucat, miercuri seară, pe terenul celor de la CSM Alexandria, o echipă redutabilă atunci când joacă în fața propriilor suporteri.

Primele două sferturi au fost foarte bune pentru constănțence, care au intrat la pauză cu un avantaj destul de consistent, 41-32. Baschetbalistele de la malul mării au căzut din punct de vedere fizic în ultimele două sferturi, iar CSM Alexandria a întors soarta partidei. După expirarea timpului regulamentar, gazdele s-au impus cu scorul de 76-70 și au trecut pe locul 3 în clasamentul Grupei B, în timp ce echipa constănțeană a căzut pe poziția a patra.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, 18. CS Phoenix-Știința are 7 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce formația din Alexandria a acumulat 8 victorii și 6 înfrângeri.

"De ce ne-a fost frică nu am scăpat și a trebuit să părăsim încă o dată terenul din Alexandria fără victorie. Și asta în condițiile în care, la jumătatea întâlnirii, am avut suficiente argumente să sperăm la un rezultat pozitiv, pe care ni l-am dorit cu toții.

Chiar dacă o înfrângere este dureroasă în orice situație, am găsit și destule motive de satisfacție. Trecând peste micile detalii care au făcut diferența în final, echipa care a produs etapa trecută prima înfrângere liderului s-a regăsit și de această dată în teren. Am arătat că știm și vrem să ne luptăm pentru orice minge, dar mai ales că suntem dispuși la orice sacrificiu pentru obiectivul propus. Iar aceste lucruri nu pot decât să ne alimenteze încrederea că balanța se va înclina în favoarea noastră la confruntările ce vor urma" , a fost reacția conducerii clubului de la țărmul mării.

La partida cu CSM Alexandria, punctele formației constănțene au fost marcate de Lauren Brozoski 18, Andreea Beldian 18, Donasja Scott 15, Vladinka Erak 14 și Diana Vați 5. Au mai evoluat Andreea Mititelu, Mădălina Geleriu și Katarina Matijevic.

XXX

În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca, la Sala Sporturilor din Constanța, miercuri, 19 februarie, de la ora 18.00, cu CS Rapid București. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde