Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep

529
Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep - 35239556180170902649242411142614-1529007709.jpg

Articole recomandate

După ce revista de satiră Charlie Hebdo a publicat într-o ediție recentă o caricatură cu Simona Halep, cu textul "O româncă câștigă Roland Garros. Halep: Fiare vechi, Fiare vechi!", site-ul de umor TimesNewRoman.ro a publicat drept replică un articol ironizator la adresa Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron (65 de ani).

 "Agresivii jurnaliști de la Charlie Hebdo nu se dezmint nici de această dată. În ultimul număr al revistei, aceștia au publicat o caricatură care o înfățișează pe soția președintelui Franței, Brigitte Macron după ce a furat trofeul Roland Garros de la Simona Halep și strigând «fiare vechi luăm».

 «După cum se vede foarte bine din fotografie, au transformat-o pe eleganta doamnă Brigitte într-o baborniță scofâlcită și bețivă și, mai mult, au făcut-o româncă și mai mult ca sigur s-au referit la o româncă din Moldova centrală, că acolo se practică sexul cu babe», a explicat un reputat analist de caricaturi și comicării stabilit de 20 de ani la Bruxelles", se arată în articol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.46 secunde